Confidențialitate

Politica de confidențialitate

Eu, Constantin Pîrvulescu Badea, în calitate de proprietar al site-ului costipirvulescu.ro și operator de date, mă angajez să vă protejez confidențialitatea. Contactați-mă la ck@costipirvulescu.ro dacă aveți întrebări sau probleme cu privire la utilizarea datelor dvs. personale și vă voi ajuta cu plăcere. Prin utilizarea acestui site sau a serviciilor mele, sunteți de acord cu procesarea datelor dvs. personale așa cum este descris în această politică de confidențialitate.

Cuprins

 1. Definițiile utilizate în această politică
 2. Principiile de protecție a datelor pe care le urmăm
 3. Ce drepturi aveți asupra datelor dvs. personale
 4. Ce date personale colectăm despre dvs.
 5. Cum folosim datele dvs. personale
 6. Cine mai are acces la datele dvs. personale
 7. Cum vă protejăm datele
 8. Informații despre cookie-uri
 9. Informatii de contact

Definiții

Date personale – orice informație referitoare la o persoană fizică identificată sau identificabilă.
Prelucrare – orice operațiune sau set de operațiuni care se efectuează pe date cu caracter personal sau pe seturi de date cu caracter personal.
Persoana vizată – o persoană fizică ale cărei date personale sunt prelucrate.
Copil – o persoană fizică sub 16 ani.
Noi (cu prima literă mare sau nu) – CK Photography
Profilare – prelucrarea automată de date cu caracter personal (colectare, indexare, coroborare) în scopul identificării, monitorizării și anticipării unor șabloane comportamentale ale persoanei vizate.

Principiile de protecție a datelor

Promitem să respectăm următoarele principii privind protecția datelor:

 • Procesarea este legală, corectă, transparentă. Activitățile noastre de prelucrare au motive legale. Întotdeauna considerăm drepturile dvs. înainte de prelucrarea datelor personale. Vă vom furniza informații privind prelucrarea la cerere.
 • Procesarea este limitată la scop. Activitățile noastre de procesare corespund scopului pentru care au fost colectate datele personale.
 • Procesarea se face cu date minime. Noi colectăm și procesăm doar cantitatea minimă de date personale necesare pentru orice scop.
 • Procesarea este limitată cu o perioadă de timp. Noi nu vom stoca datele dvs. personale mai mult decât este necesar.
 • Noi vom face tot posibilul pentru a asigura corectitudinea datelor.
 • Noi vom face tot posibilul pentru a asigura integritatea și confidențialitatea datelor.

Drepturile Persoanei vizate

Persoana vizată are următoarele drepturi:

 1. Dreptul la informație – ceea ce înseamnă că aveți dreptul să știți dacă datele dvs. personale sunt procesate; ce date sunt colectate, de unde sunt obținute și de ce, și de cine sunt prelucrate.
 2. Dreptul de acces – ceea ce înseamnă că aveți dreptul de a accesa datele colectate de la / despre dvs. Aceasta include dreptul dvs. de a solicita și de a obține o copie a datelor dvs. personale culese.
 3. Dreptul la rectificare – ceea ce înseamnă că aveți dreptul de a solicita rectificarea sau ștergerea datelor dvs. personale care sunt inexacte sau incomplete.
 4. Dreptul de ștergere – ceea ce înseamnă că în anumite circumstanțe puteți cere ca datele dvs. personale să fie șterse din înregistrările noastre.
 5. Dreptul de a restricționa procesarea – atunci când se aplică anumite condiții, aveți dreptul să restricționați procesarea datelor dvs. personale.
 6. Dreptul de a se opune prelucrării – în anumite cazuri aveți dreptul să vă opuneți prelucrării datelor dvs. personale, de exemplu în cazul marketingului direct.
 7. Dreptul de a se opune prelucrării automate – ceea ce înseamnă că aveți dreptul să faceți obiecții la prelucrarea automată, inclusiv la profilare; și să nu fiți subiectul unei decizii bazate exclusiv pe prelucrarea automată. Acest drept se poate exercita ori de câte ori există un rezultat al profilării care produce efecte juridice care te afectează sau vă afectează în mod semnificativ.
 8. Dreptul la portabilitatea datelor – aveți dreptul să obțineți datele dvs. personale într-un format care poate fi citit de mașină (digital) sau, dacă este posibil, ca un transfer direct de la un procesor la altul.
 9. Dreptul de a depune o plângere – în cazul în care refuzăm cererea dvs. în baza Drepturilor de acces, vă vom oferi un motiv de refuz. Dacă nu sunteți mulțumit de modul în care a fost tratată solicitarea dvs., vă rugăm să ne contactați.
 10. Dreptul pentru ajutor de la autoritatea de supraveghere – ceea ce înseamnă că aveți dreptul la ajutorul unei autorități de supraveghere și dreptul la alte căi de atac, cum ar fi solicitarea de despăgubiri.
 11. Dreptul de a retrage consimțământul – aveți dreptul să retrageți orice consimțământ dat pentru procesarea datelor dvs. personale.

Ce date colectăm

Informații pe care ni le-ați furnizat prin mesaje e-mail directe sau folosind formularul de contact
Acestea pot fi: adresa dvs. de e-mail, numele si prenumele, adresa de facturare, adresa de domiciliu, număr de telefon, etc. – în principal informațiile necesare pentru livrarea unui produs / serviciu sau pentru a îmbunătăți experiența clienților cu noi. Salvăm informațiile pe care ni le furnizați pentru a putea răspunde și discuta solicitărilor sau pentru a efectua alte activități pe site.

Informațiile colectate automat despre dvs.
Acestea includ informații care sunt stocate automat prin cookie-uri și alte instrumente de sesiune. De exemplu, adresa IP, ce pagini ati vizitat, informațiile despre coșul de cumpărături și istoricul de cumpărături (dacă este cazul), etc. Aceste informații sunt utilizate pentru a vă îmbunătăți experiența pe site-ul nostru. Când utilizați serviciile noastre sau căutați ceva în conținutul site-ului nostru folosind formularul de căutare, activitățile dvs. pot fi înregistrate.

Informații de la partenerii noștri
Colectăm informații de la partenerii noștri de încredere, care confirmă că au motive legale de a împărtăși aceste informații cu noi. Acestea sunt informații pe care le-ați furnizat direct, sau colectate de către parteneri din alte motive legale. Vedeți lista partenerilor noștri aici.

Informații disponibile publicului
S-ar putea să adunăm informații despre dvs. care sunt disponibile publicului.

Cum folosim datele dvs. personale

Noi folosim datele dvs. personale pentru a:

 • furniza serviciul nostru pentru dvs. Aceasta poate include, de exemplu, înregistrarea unui cont pe site; oferte de produse și servicii pe care le-ați solicitat; ofertarea de elemente promoționale la cererea dvs. și comunicarea cu dvs. în legătură cu aceste produse și servicii; comunicare și interacțiune cu dvs.; notificări despre modificările aduse oricăror produse și servicii furnizate de noi.
 • îmbunătăți experiența dvs. ca și client;
 • îndeplini o obligație contractuală sau legală;

Noi folosim datele dvs. personale din motive legitime și / sau cu consimțământul dumneavoastră.

În baza încheierii unui contract sau a îndeplinirii obligațiilor contractuale, noi procesăm datele dvs. personale în următoarele scopuri:

 • pentru a vă identifica;
 • pentru a vă oferi un serviciu sau pentru a vă trimite / oferi un produs;
 • pentru comunicare, fie pentru vânzări, fie pentru facturare;

Pe baza unui interes legitim, noi procesăm datele dvs. personale în următoarele scopuri:

 • pentru a vă trimite oferte personalizate (de la noi și / sau partenerii noștri atent selectați);
 • să gestionăm și să analizăm baza noastră de clienți (comportament și istoric de cumpărare) pentru a îmbunătăți calitatea, varietatea și disponibilitatea produselor / serviciilor oferite / furnizate;
 • să realizăm chestionare privind satisfacția clienților;

Atâta timp cât nu ne-ați informat altfel, considerăm că este interesul nostru legitim să vă oferim produse / servicii care sunt similare sau identice cu comportamentul dvs. privind istoricul de cumpărare / navigare.

Cu acordul dvs. vom procesa datele dvs. personale în următoarele scopuri:

 • pentru a vă trimite buletine informative (newsletter) și oferte de produse și / sau servicii (de la noi și / sau partenerii noștri atent selectați);
 • pentru alte scopuri pentru care v-am cerut consimțământul;

Noi procesăm datele dvs. personale pentru a îndeplini obligațiile impuse de lege și / sau pentru a folosi datele dumneavoastră personale în condițiile prevăzute de lege. Ne rezervăm dreptul de a anonimiza datele personale adunate și de a utiliza astfel de date. Vom folosi datele în afara domeniului de aplicare al prezentei Politici numai atunci când datele sunt anonimizate. Salvăm informațiile dvs. de facturare și alte informații culese despre dvs. atât timp cât este necesar în scopuri contractuale, contabile sau alte obligații care decurg din lege, dar nu mai mult de 12 luni.

Este posibil să procesăm datele personale pentru alte scopuri care nu sunt menționate aici, dar sunt compatibile cu scopul original pentru care au fost colectate datele. Pentru a face acest lucru, ne vom asigura că:

 • legătura dintre scopurile, contextul și natura datelor personale este adecvată pentru continuarea procesării;
 • procesarea în continuare nu vă va afecta interesele și
 • există o garanție adecvată pentru procesare.

Vă vom informa despre orice procesare și scopuri ulterioare.

Cine altcineva poate accesa datele dvs. personale

Nu distribuim datele personale către străini. Datele personale despre dvs. sunt furnizate, în unele cazuri, partenerilor noștri de încredere pentru a vă oferi posibilitatea de a vă oferi serviciul sau pentru a îmbunătăți experiența clienților. Împărtășim datele dvs. cu:

Partenerii noștri de procesare:

 • Clausweb S.R.L. – firma de gazduire Web, Hosting Reseller, Cloud VPS, Servere Web, care găzduiește site-ul nostru – partener acreditat ROTLD pentru înregistrare Domenii .RO, citiți aici Politica de confidențialitate Clausweb.

Lucrăm numai cu parteneri de procesare care sunt capabili să asigure un nivel adecvat de protecție a datelor dvs. personale. Noi dezvăluim datele dvs. personale terților sau funcționarilor publici atunci când suntem obligați din punct de vedere legal să facem acest lucru. Am putea dezvălui datele dvs. personale unor terțe părți dacă v-ați dat acordul sau dacă există alte motive legale întemeiate pentru aceasta.

Cum protejăm datele dvs.

Facem tot posibilul pentru a păstra datele dvs. personale în siguranță. Utilizăm protocoale sigure pentru comunicare și transfer de date (cum ar fi HTTPS). Folosim anonimizarea și pseudonimizarea acolo unde este potrivit. Monitorizăm permanent sistemele noastre pentru posibile vulnerabilități și atacuri, folosind sisteme antivirus si firewall performante.

Chiar dacă ne dăm tot interesul, totuși nu putem garanta pe deplin securitatea informațiilor. Cu toate acestea, promitem să informăm imediat autoritățile competente cu privire la eventualele încălcări ale securității datelor. De asemenea, vă vom anunța imediat dacă există o amenințare la adresa drepturilor sau intereselor dvs. Vom face tot ce putem în mod rezonabil pentru a preveni aceste breșe de securitate și pentru a asista autoritățile în cazul în care vor apărea asemenea situații.

Dacă aveți un cont înregistrat la noi pe site, rețineți că este și obligația dvs. să păstrați secrete numele dvs. de utilizator și parola, să nu le împărtășiți cu nimeni!

Copii

Nu intenționăm să colectăm sau să colectăm cu bună știință informații de la copii. Nu vizăm copiii cu produsele și serviciile noastre.

Cookie-uri și alte tehnologii pe care le folosim

Utilizăm cookie-uri și / sau tehnologii similare pentru a analiza comportamentul clienților, pentru a administra site-ul web, a urmări traficul utilizatorilor și pentru a colecta informații despre utilizatori. Acest lucru se face pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dvs. pe site-ul nostru.

Un cookie este un fișier text mic stocat pe computer. Cookie-urile stochează informațiile care sunt utilizate pentru a ajuta site-urile să funcționeze. Numai noi putem accesa cookie-urile create de site-ul nostru. Puteți controla modulele cookie la nivel de browser. Alegerea dezactivării cookie-urilor poate împiedica utilizarea anumitor funcții.

Utilizăm cookie-urile în următoarele scopuri:

 • Cookie-uri necesare – aceste cookie-uri sunt necesare pentru a putea utiliza câteva funcții importante pe site-ul nostru, cum ar fi autentificarea în cont și / sau adăugarea de produse în coșul de cumpărături. Aceste cookie-uri nu colectează informații personale.
 • Cookie-uri de funcționalitate – aceste cookie-uri oferă funcționalitate care face ca utilizarea serviciului nostru să fie mai convenabilă și face posibilă oferirea de caracteristici personalizate. De exemplu, acestea ar putea să-și amintească numele și / sau adresa e-mail în formularele de comentarii, astfel încât să nu trebuiască să reintroduceți această informație data viitoare când comentați.
 • Cookie-uri statistice – aceste cookie-uri sunt folosite pentru a urmări statistici de utilizare și performanță a site-ului, traficul vizitatorilor și paginile preferate de aceștia, date despre sistemul de operare, navigatorul web și dispozitivul folosit pentru navigare pe site.
 • Cookie-uri de marketing – aceste cookie sunt utilizate pentru a difuza anunțuri publicitare relevante pentru dvs. și interesele dvs. În plus, acestea sunt folosite pentru a limita numărul de vizualizări pentru o reclamă. Acestea sunt, de obicei, plasate pe site-ul web prin intermediul unor terțe părți, rețele de publicitate, cu permisiunea noastră, operatorul site-ului. Aceste cookie-uri îți aduc aminte ca ai vizitat un site web și aceste informații sunt împărtășite altor organizații, cum ar fi agențiile de publicitate. Adesea, cookie-urile de direcționare sau de publicitate vor fi legate de funcționalitatea site-ului furnizată de cealaltă organizație.

Puteți elimina fișierele cookie stocate în computer prin setările navigatorului dvs. web. Alternativ, puteți controla anumite cookie-uri terță parte utilizând o platformă de îmbunătățire a confidențialității, cum ar fi optout.aboutads.info sau youronlinechoices.com. Pentru mai multe informații despre cookie-uri, vizitați pagina noastră Politica cookies și allaboutcookies.org.

Putem utiliza Google Analytics pentru a măsura traficul pe site-ul nostru. Google are propria Politică de confidențialitate pe care o puteți vedea aici. Dacă doriți să renunțați la urmărirea de către Google Analytics, vizitați Pagina de dezactivare Google Analytics.

Declaratie Cookies

CookieTipDuratăDescriere
GPSsession24 oreyoutube.com - Registers a unique ID on mobile devices to enable tracking based on geographical GPS location.
is_uniquethird party5 aniStatcounter.com: This holds data on your visits to websites which use StatCounter. We solely use it to determine whether you are a first-time or returning visitor on each website and to estimate your accumulated unique visits per site. No personal information is stored in the cookie.
is_visitor_uniquethird party2 aniStatcounter.com: this cookie stores a count of your returning visits.
PREFthird party8 luniyoutube.com - Registers a unique ID that is used by Google to keep statistics of how the visitor uses YouTube videos across different websites.
sc_is_visitor_uniquethird party2 aniStatcounter.com: This cookie is set by the website that you visit. When it is first set, a random id is generated and stored in the cookie in order to avoid counting you as a visitor more than once (e.g. if you are on a mobile device and your IP address changes while you browse). Similarly to the is_unique cookie, this cookie also stores a count of your returning visits.
VISITOR_INFO1_LIVEthird party180 zileyoutube.com - Tries to estimate the users' bandwidth on pages with integrated YouTube videos.
YSCsession24 oreyoutube.com - Registers a unique ID to keep statistics of what videos from YouTube the user has seen.

Informații de contact

Autoritatea de supraveghere: Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal

Modificări la această politică de confidențialitate

Ne rezervăm dreptul de a modifica această politică de confidențialitate.
Ultima modificare a fost făcută în data de 18 iunie 2020.